În perioada de criză sanitară în care ne găsim, este nevoie de multă creativitate pentru a inversa pierderile cauzate de coronavirus și a începe chiar să obții profit.
Iată ce au făcut unii oameni pentru a reuși să oprească pierderile în acest moment dificil.
Totul pornește de la echipamentele pe care le ai în unitatea ta. Cu ajutorul celor de la TC Romania Crown Cool, care oferă și o gamă impresionantă de dotări HoReCa de înalt nivel la cele mai bune prețuri, poți să îți revitalizezi afacerea în 2020.
TC Romania Crown Cool- furnizorul de echipamente profesionale care te sprijinăoricând!
Acest lucru chiar este posibil.
De exemplu, dacă la începutul lui martie 2020 se luau în țara noastră niște simple măsuri preventive și nu au existat semne de închidere a comerțului cu amănuntul și a unităților de alimentație publică, iată că ulterior lucrurile s-au agravat substanțial și multe unități HoReCa au trebuit sub forța coercitivă a ordonanțelor militare să pună lacătul pe ușile localurilor lor.
În aceste condiții, când se simte puternic impactul crizei de coronavirus asupra restaurantelor, cel mai important demers al antreprenorilor inteligenți a fost acela să cerceteze acele acțiuni pe care le fac alte restaurante din România sau din străinătate și chiar să se sprijine reciproc și să încurajeze oamenii să comande mâncare de la micile unități ce au rămas deschise.
Transparența la acest moment este esențială în criză. Actualizarea listei de clienți zilnici, luarea celor mai bune măsuri de igienă, inclusiv anunțarea celor mai noi promoții (în special pe rețelele de socializare), informarea clienților că restaurantul în cauză este acum concentrat pe livrarea la domiciliu și încurajarea publicului să comande sunt idei salvatoare.
Inclusiv acțiunea de relocarea angajaților cât mai eficientă.
Operațiunile de livrare au fost necesar să fie transformate de multe ori, inclusiv prin modificarea orelor de program. Echipa din restaurant a trebuit să înțeleagă situația și să sprijine acest lucru.
În așa fel clienții au mai multe opțiuni de a comanda mâncare la diferite ore.
De asemenea unii angajați chiar și-au schimbat rolurile din ospătari și au devenit curieri.
Ai o unitate de alimentație publică? Idei să nu te lași doborât de criză în 2020
Unele restaurante și-au salvat restaurantul oferind produse cu livrare la domiciliu în pandemie și chiar au pregătit anumite surprize gastronomice pentru clienții lor, pentru a-i fideliza. Evident, dotările de calitate achiziționate de la TC Romania au fost de mare ajutor în această privință.
Pentru consumatori, livrarea rapidă și în condiții de siguranță alimentară impecabilă a fost esențială de multe ori. Recipientele în care s-a transportat mâncarea au contat și ele.
Pentru consumatori, a se bucura de prețuri accesibile la acele produse care nu necesită o prelucrare foarte mare în bucătăriile profesionale și care pot să fie realizate ușor, cu ajutorul echipamentelor moderne a fost o reală gură de oxigen în această perioadă.
Acum s-a văzut cât de mult contează o mașină de curățat cartofi automată, o friteuză modernă pe gaz, un cuptor gastronomic de ultimă generație.
Este o bună idee livrarea, mai ales că se poate face atât pentru mâncare fast food, cât și pentru mâncarea tradițională, dar mai puțin prelucrată.
Chiar dacă nu se mai pot organiza petreceri mari în localuri, aceasta nu înseamnă că nu se pot livra meniuri complete la domiciliu.
Vrem sau nu, trăim o perioadă în care se formează un nou comportament social. Consumatorii cred deja că este preferabil csă nu se mai realizeze neapărat o interacțiune poate directă în localurile publice. Automatizarea vine în acest sens cu avantajele (dar și cu dezavantajele) sale.
Clienții nu doresc să petreacă mult timp în restaurant, așa încât totul să fie rapid și eficient, chiar dacă este un restaurant de tip tradițional și nu fast food. Iar cu ajutorul dotărilor de la TC Romania Crown Cool acest lucru chiar se poate realiza.
Implementarea protocoalelor de securitate alimentară în unitățile HoReCa care să înceapă chiar de la curățarea ambalajelor, igienizare acestora la primirea materiilor prime de la furnizorii restaurantului este de bază.
Este posibil ca firma ta să găsească un model de afacere particular, un format de operare pe care nu l-ai mai practicat până acum și la final să ieși câștigător.
O resursă importantă în acest sens este aceea de a intra pe site-ul tcromania.com. Intră aici chiar acum. Analizând diversele echipamente HoReCa din ofertă, este imposibil să nu îți vină niște idei ușor de pus în practică care să îți permită să treci mai ușor peste pandemia de Covid-19!